Twitter pritet të sjellë përmirsime në komentet e përdoruesve.

twitter-replies-character-count-640x206
Për një kohë të gjatë, Twitter ka patur një kufi me 140-karaktere në tweetet e saj. Megjithatë Twitter e ka ndryshuar ktë muajin e kaluar. Kompania ka filluar të heq karakteristika të caktuara që nuk do të llogariten drejt kufirit të karaktereve, të tilla si fotografi, video, GIF, dhe sondazhet.

Mesa duket kompania ka një tjetër lajm të mirë për të gjithë përdoruesit e Twitter, largimin e emrit të llogarisë kur ju përgjigjeni në një koment. Në vend të kësaj, në përgjigjen për përdoruesit e tjerë do të shfaqen si një koment i veçantë, duke e lënë kështu përmbajtjen e” tweet” të hapur për më shumë karaktere.

Twitter e ka konfirmuar që se ata janë duke e testuar këtë risi edhe pse nuk e konfirmoi se kur ajo do ishte gati edhe për pjesën tjetër të përdoruesve.

Ky është një përmirësim i mirë, edhe pse ne duhet të pranojmë se duke parë “@” të përmendet në tweets, kjo e bën të qartë se kush përdorues është duke iu përgjigjur. Sigurisht në qoftë se ju jeni marrësi atëherë ne mendojmë sështë shumë e qartë, por për të tjerët që lexojn “tweets” mund të mos jetë e dukshme.

6703480-3x2-940x627

(Herë të lexuara: 21)

About Armela Malaj

Check Also

Tani mund të luani Minecraft në Nintendo Switch

Minecraft mbërrin më në fund tek Nintendo Switch, tani me ndryshime të reja.Prodhuesit e Minecraft …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *