Twitter nuk po fiton më si më parë ?

twitter

Twitter ka raportuar rritjen e ngadaltë e të ardhurave të tyrë përgjatë tre viteve të fundit, pasi duket se firma e ka ulur konkurrencën për rritjen e numrit të përdoruesve të medias sociale.

Rritja në katër mujorin e fundit ishte 20%, rreth 602 milion dollarë, shumë larg rritjes së katërvjeçarit të muajit të kaluar: rreth 61%.

Twitter

Por Twitter ka arritur të menaxhojë humbjet në rreth 107 milion dollarë nga 136 milionë që ishin vitin e kaluar. Ndërsa rritja e përdoruesve aktivë shënon 3% e shënuar kryesisht nga reklamuesit.

Por duket se ata janë akoma optimistë:

 “Ne vazhdojmë të besojnë që me disiplinën e duhur drejtuar qëllimeve tona mund  ta rrisim audiencën dhe me kalimin e kohës të arrijmë në një gjëndje të qëndrueshme” thotë shefi financiar i Twitter Anthony Noto.

 

(Herë të lexuara: 28)

About Edla Zaganjori

Check Also

Si të bëjmë fotot me ‘One Day Photoshop’

  Mund të ju lejojnë menjëherë te ndryshoni stilin e fotos tuaj në mënyrë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *