Ulen çmimet e kasave dhe ndryshimit të memories fiskale

untitled

Kompanitë e kasave fiskale, pas një marrëveshjeje me Ministrinë e Financave, i kanë tregtuar ato sot me një çmim më të ulët.

Nga 330 euro që kushtonte kjo pajisje për biznesin e vogël, sot kompanitë e kanë tregtuar me 279 euro, ndërsa pjesë e marrëveshjes është edhe ulja e çmimit për ndryshimin e memories fiskale. 

Biznesi detyrohet të kryejë këtë të fundit pas 1800 raportesh ditore dhe nga 220 euro, kompanitë thonë se kanë rënë dakord me ministrinë të ofrojnë këtë shërbim me një çmim të ulur prej 130 eurosh. 

Ndërkohë një nga shoqëritë u ka dhënë mundësinë bizneseve të vogla të blejnë pajisjen fiskale përmes pagesës me këste.

 

Burimi: Top Channel

 

(Herë të lexuara: 630)

About Armand Plaku

Check Also

A do të thyhej një Hoverboard nga një hedhje prej 30 metër?

Një tjetër Yotuber i quajtur WillitBREAK 2 ka bërë një tjetër eksperiment hedhje, por këtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *