Update i ri në Cortana-ën e Windows 10

Vitin e kaluar kur programi Cortana u paraqit për herë të parë pati shumë sukses dhe mundi t’ia kalonte edhe inteligjencës së Siri.

Për ata që nuk e dinë Cortana është një program inteligjence artificiale e cila mund t’ju ndihmojë të kërkoni më lehtë informacione apo të flisni me të. Në konferencën tjetër të Microsof Bulid, thuhet që do të ketë disa ndryshime në programin Cortana. Thuhet që një paisje tjetër e ngjashme me Amazon-Echo do të prezantohet, e cila quhet Invoke.Pritet që të ketë edhe lajme të tjera për Windows 10 S, Syzet VR dhe Windos Store.

(Herë të lexuara: 87)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *