Vensmile K8, kompjuteri i lëvizshëm me tastier prej gome!

pc5823

Teknolologjia po ecën me hapa të shpejtë duke na habitur dita-ditës me pajisje të reja mjaft interesante. Një produkt i tillë është edhe tastiera Vensmile K8. Kjo është pajisja e krijuar në konceptin e “të gjitha-në-një”.

Vensmile K8 nuk është vetëm një tastier por  mund të themi se është një tastier kompjuter .

Vensmile K8 është një tastier e levizshme me çelësa gome që mund të e të paketohet për ta marrë me vete kudo që shkoni.Tastiera ka një bazë të bashkangjitur që punon si një kompjuter.

35081_vensmilek801

Me një çmim prej 199.99 $, ky kompjuter fleksibël përmban karakteristikat e mëposhtme;

  • Windows 10
  • Proçesor Intel Atom x5-Z8300 me 1.4 GHz.
  • 4GB DDR3 RAM, 64GB hapësirë e magazinimit eMMC.
  • Dy mundësi lidhjeje me Wi-Fi (802.11 b / g / n) dhe Bluetooth 4.0
  •  porta ,HDMI dhe VGA
  • USB 3.0 dhe USB 2.0.
  • Zgjerim 3.5 mm për portën e kufjeve.vensmilek802

 

(Herë të lexuara: 130)

About Armela Malaj

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *