Versioni iOS 10 është gati për t’u shkarkuar

ios10-796x398

Është dita e iOS! Versioni final i sistemit të operimit të Apple është më në fund gati, dhe ka plot të reja.

Modeli përfshin përmirësime të sigurisë si dhe një grup cilësish të reja. iMassage tani vjen në një version të ri me sektorin e tij të App Store, një ridizenjim i ekranit ‘home’ dhe njoftime më të plota.

  • Dizajn i ri
  • iMassage në një nivel tjetër
  • Siguri më e garantuar

ios-10-796x307

Si ta përditësoni?

Gati? Në fillim sigurohuni që keni një lidhje të mirë Wi-Fi dhe telefoni juaj ka më shumë se 50 përqind bateri. Pastaj shkoni tek opsioni ‘general’ dhe tek butoni Software Update do të shikoni të gjitha informacionet e nevojshme. Në më pak se pesë minuta do të keni një telefon më të mirë dhe më të sigurtë.

(Herë të lexuara: 88)

About Edla Zaganjori

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *