VH-80 lazeri i parë në botë që mat në distancë

Ёshtë e vërtetë, VH-80 është matësi i parë i dyanshëm në botë. Na lejoni tju tregojmë se cdo të thotë kjo,ҫfarë ndryshimesh ka dhe sa fantastik që VH-80 është.

 

Çfarë është VH-80?

VH-80 është një pajisje matëse e dyanshme e cila vepron me anë të lazerit.

VH-80 vepron me anë të pulseve të dritës së lazerit nga dy burime në drejtime të kundërta, dhe gjithashtu mat sasinë e kohës për secilin impuls.  Që në castin kur drita e lazerit lëviz në një kohë konstante, VH mund të llogarisë distancës dhe objektivit  me një saktësi të lartë.

VH-80 me të rehatshme punën tuaj kur ju keni për të përsëritur levizjet si zbritja poshtë ngjitja e shkallëve, lëvizja e shkallëve për të matur të gjithë hapsirën, ai i zhduk të gjitha këto me një buton të vetëm.

Ne jemi duke shpresuar se VH-80 të mund të ndihmojë dhe të ngjallë pasion në njerëz të cilët kanë qënë trembur nga punimi i projekteve të reja për shkak të shqetësimeve fizike. Kështu që VH-80 mund të sjellë disa ndryshime të vogla në jetën tuaj por edhe shumë të mëdha njëkohësisht.

 

(Herë të lexuara: 174)

About Elisabeta miraka

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *