Videot e Facebook mund të shfaqen edhe në ekranin e televizorit.

casting_newsroomasset_blue1

Facebook ka marrë shumë hapa gjatë viteve të fundit që të transformohet në një platformë të videove online. Për të çuar më tej pozitën e saj si rrjeti më i madh social në botë njoftoi sot se ajo tashmë ka mundësuar një mënyrë të re për të parë videot e Facebook në TV. Është e mundur për të dërguar video nga Facebook në TV duke përdorur pajisje të tilla si GoogleChromecast dhe Apple TV.

Facebook ka konfirmuar se përdoruesit së shpejti do të jetë në gjendje për të transmetuar video nga pajisjet Android në Chromecast

Kur një video është duke u transmetuar në TV, përdoruesit janë të lirë për të shkuar mbrapa dhe lëvizin News Feed. Ata gjithashtu mund të gjeni më shumë video për të shikuar nga vende si News Feed“ ose të ruajtura. Kur një video është duke u shfaqur nga Facebook  në TV, përdoruesit do të jetë në gjendje për të parë reagimet në kohë reale dhe komentet në ekran, ata gjithashtu mund të bashkohen duke reaguar apo  komentuar.

Përdoruesit e Facebook do të jenë të lumtur që mund të shikojnë video nga rrjeti social në ekranin e madh, ndërkohë që janë në gjendje të shfletojnë atë në të njëjtën kohë.

(Herë të lexuara: 76)

About Armela Malaj

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *