Wikipedia sjell lajmet përmes një app-i të ri Android

Wikipedia

Wikipedia po merr një pamje të re me anë të Android dhe po vendos karakteristika të reja duke u bazuar në një risi të aplikacionit të iOS. Ekrani kryesor i aplikacionit tani ju shfaq fushën ‘explore’ e cila rekomandon foto, artikuj dhe përmbajtje të tjera bazuar mbi leximet tuaja të mëparshme dhe aktiviteti juaj aktual. Fusha është e ndarë në  karta të ngjashme me ato të Google Now në varësi të llojit të sugjerimit. Disa nga pikat kryesore janë:

  • “Lajmet” të cilat zënë pjesën më të madhe të fushës. Siç mund ta merrni me mend ato përfshjnë lajmet dhe të rejat e fundit bazuar ne aktualitet
  • “Artikujt më të lexuar” përfshijnë pesë artikujt më të klikuar të ditës
  • “Artikujt e përzgjedhur” është një pjesë e zgjedhur nga vetë redaktorët e Wikipedia-s
  • ‘Sepse you lexoni’ bazohet në interesat tuaj të mëparshëm
  • ‘Vazhdo leximin’ për të vazhduar leximin e artikujve të papërfunduar
  • Fotoja e ditës…

 

(Herë të lexuara: 25)

About Edla Zaganjori

Check Also

Si të bllokoni iPhonin e dikujt vetëm me një mesazh

Një gabim në telefonin iPhone, që ka dalë së fundmi, mund ta bllokojë iPhonin tuaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *