Wireless-i më i mirë në botë

Ditën e Mërkurë Linksys prezantoi EA9300 Wireless AC Router , modemin e parë kabllor , njëherazi edhe router CG7500.

Modeli EA9300 është një router  që  transmeton sinjal mbi dy frekuenca 5Ghz dhe një 2.4 Ghz. Sakaq CG7500 shërben si zëvendësues i modemin kabllor që ju ofron ISP-ja juaj. Sipas Linksys EA9300 ofron shpejtësi teorike prej 750 Mbps. Në mënyrë që të shfrytëzojë këto kapacitete pajisja wireless marrëse duhet të ketë të instaluara tre antena.

 

(Herë të lexuara: 252)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *