Xbox Scorpio apo Xbox One?

Tani Xbox vjen me një projekt të ri të quajtur Scorpio i cili është një konsol lojrash kompjuterike i njëjtë me Xbox One. Ky projekt pritet të fitojë audiencën e publikut. Ky konsol është prodhuar me teknologjinë më të lartë. Ka një revulocion 4k dhe një proçesor me hapsirë shumë të madhe memorie i cili pritet të mbajë edhe lojrat më të rënda kompjuterike Plus detajeve të brendshme kanë rëndësi edhe ato të jashtme, kështu Xbox ka vendosur të përfshijë një dizenjim ndryshe nga herët e tjera. Shumë persona pretendojnë që do të jetë i njëjti dizajn me atë të Xbox One apo Xbox One S, por nuk është ashtu. Në Xbox Scorpio do të ketë një ndryshim në konsol por gjithashtu edhe në dizenjimin e telekomandave të saj.

(Herë të lexuara: 36)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *