Xiaomi ia kalon Apple dhe Samsung duke u bërë celulari më i mirë për 2017.

Xiaomi është bërë celulari më i mirë dhe zgjedhja më e mirë për përdorim duke ia kaluar kompanive të mëdha.
Bazuar në studimet e bëra 26% e përdoruesve të Android janë duke kërkuar të ndërrojnë telefonin e tyre në
sistemin e ri Xiaomi. Me një numër të madh shitjesh Xiaomi ka rritur të ardhurat e tij me 125% rritje dhe është
bërë sistemi më i mirë që përdoruesit e Android dëshirojnë të përdorin. Ky lloj telefoni ka marrë numrin një
në shitjet online. Gjithashtu është bërë trndi më i ri në Indi me 10.7 shitje për çerekun e vitit 2016.

Krijuesit e Xiaomi thonë:”Ne krijuam këtë telefon me një vizion për një teknologji që iu ofrohet të gjithëve.

(Herë të lexuara: 210)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *