Xiaomi Mi6 lançohet në Kinë.

Xiaomi më në fund lançoi në Kinë celularin e tij të ri Xiaomi Mi 6. Xiaomi Mi6 vjen me xham si të Samsung Galaxy 5 8 dhe 6 GB RAM. Gjithashtu ka një dizajn të ndryshëm nga Mi 5. Përveç këtyre Xiaomi ka vendosur të përfshijë një ekran 5,15 inch.

Tani celularët Xiaomi do të kenë dy kamera të prapme dhe dy spikera ashtu si tek iPhone. Këto dy kamera japin një imazh 12 Mega Piksel. Ka një zmadhim 10x. Ky celular ka një hapsirë 64 GB dhe një kartë shtesë prej 128 GB.

(Herë të lexuara: 61)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *