Xiaomi nxjerr në treg syzet e reja virtuale të saj.

Xiaomi i ka shtuar një aksesor të ri syzeve virtuale Mi Play që doli në treg në Indi gjatë fundit të vitit të kaluar. Syzet e reja janë quajtur Mi Play 2. Ato shkojnë deri në 12 dollarë dhe kanë disa përmirësime të mëdha. Një përmirësim i vogël është në materialin e përdorur për të ndërtuar këto syze virtuale. Gjithashtu syzet virtuale kanë vrima të vogla ajrimi për ftohje më të mirë kur vendosen për një kohë më të gjatë. Syzet virtuale të para të Xiaomi dolën në treg për herë të parë në Indi më 21 Dhjetor 2016 dhe përdoruesit ishin shumë të kënaqur me to.

(Herë të lexuara: 47)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *