Yahoo nuk do të mposhtet kaq shpejt.

 

yahoo-new-experience

Pas raportimeve të një sulmi masiv kibernetik ,Yahoo mori adresat dhe detajet e më shume se 500 milion përdoruesve të saj si dhe skanoj emailet e tyrë në mynyrë që tja jepte ato guvernatorit. Duket se përdoruesit tani duan ti ndërpresin veprimet e tyre në Yahoo Emaili duke bërë të mundur përdorimin e një shërbimi tjetër, por që kompania nuk do tja bëjë atyre kaq të lehtë.  Me një lëvizje mjaft të shpejtë ,Yahoo ka vendosur ta bëjë të padisponueshme “Email forwarding” në Yahoo Email.

“Associated Press” përmend që Yahoo e ka ndaluar opsionin “forward” në fillim të këtij muaji. Ndryshimi nuk i prek ata të cilët e kanë bërë këtë veprim më parë  por ata të cilët po përpiqen ta konfigurojnë tani.

Yahoo ka përditësuar saitin e saj të ndihmës  për të thënë se ka bërë të padisponueshme mesazhet “forward” për të gjitha adresat e reja për aq kohë sa kjo adresë eshtë duke u zhvilluar . Nuk mund ta imagjinojmë se cfarë Yahoo po përpiqet të bëjë në një mundësi e cila ka qënë në pronësinë e emailit për më shumë se një dekadë.

“Forward” është një karakteristikë e cila vetëm sjell një kopje të mesazheve që vijnë nga një  llogari në tjetrën.Yahoo e ka patur këtë karakteristikë për vite me radhe dhe ka punuar mjaft mirë pa asnjë problem.Të gjithë kanë për ta parë këtë lëvizje të Yahoo si tentativë për ta bërë  më të vështirë mundësine për ta dëmtuar kompaninë

 

(Herë të lexuara: 70)

About Armela Malaj

Check Also

Facebooku shqiptar, Dhelpra

Më në fund sapo është lancuar një rrjet social Anonim i pai në Shqipëri, i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *