Zbuloni ju të parët se kush do të jenë 51 figurat e reja emoji këtë vit

Së shpejti ju do të jeni të gatshëm të entuziazmoheni me dinozaurët, njerëzit me mjekërr,ushqimet e ndryshme vetëm përmes përdorimit të emoji.

Emojipedia kohët e fundit krijoi një emoji të mundshëm vetëm për stilin Apple. Këto ishin në mesin e dhjetra emoji të propozuara për tu përfshirë në unikodin e 10 vitin e kaluar.

Këto emoji të reja duket të jenë më gjithpërfshirëse, me opsione ku përfshihen një vajzë me shami, një nënë që ushqen fëmijën e saj me gji, dhe disa fytyra me asnje gjini të përcaktuar. ka gjithashtu një fytyrë të vjellash, një fytyr e cila është aq e tronditur saqë maja e kokës së saj ka shpërthyer. Ne shpresojmë të kemi sjellë disa nga emoji që kemi dëgjuar rreth tyre.

Gjithashtu mund të jenë disa emoji të reja rreth ushqimit si sanduic, ushqim kinezë, byrek kanellë, gjevrek ,etj.

Nuk ka asnjë garanci që ne do ti kemi të gjitha  këto emoji sic Emojipedia shënon në listë “subjektet janë në ndryshim”. Ka dhe të tjerë nga viti kaluar që nuk përfshihen më këtë vit të cilat mund të jenë përditësim ku përfshihen magjistarët, vampirat dhe sirenat.

 

(Herë të lexuara: 32)

About Elisabeta miraka

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *