7 karikues pa fije që do t’ju çlirojnë nga kabllot

Teknolgjia e karikimit wireless po zhvillohet këto kohë dhe së shpejti të gjitha pajisjet do të mund t’i karikojmë kollaj dhe pa bezdisjen dhe rrëmujën e shumë telave.

Këtu kemi ofruar 7 të karikues të tillë, ku mund të vendosni telefonin tuaj të karikohet në një metodë më të shpejtë dhe komode.

Para se të zgjidhni një nga karikuesit, sigurohuni të kontrolloni që ai i përshtatet pajisjes suaj pasi ato ofrohen në shumë standarte. Ai më i përdoruri është Qi, Powermat dhe të tjerë. Diçka tjetër që duhet të keni parasysh kur të blini karikuesin wireless është që ai duhet ta karikojë telefonin tuaj jo më shpejt seç e karikonit më parë në prizë me karikuesin me tel, pasi kjo mund ta dëmtojë atë.