Celulari më i mirë në botë për 2020

Ky është smartfoni që po konkurron markat e mëdha teknologjike. Sony Xperia Edge është versioni më i ri i një telefoni multifunksional që është kthyer në konkurrentin numër 1 të Samsung dhe Apple. Ky smartfone do të dalë së shpejti në treg dhe  merret me mend se çmimi i tij , me shumë gjasa do të jetë pak i shtrenjtë.Ai gjendet aktualisht në versionin “demo” por së shpejti pritet të dalë në treg. Sony Xperia Edge është versioni më i ri i një telefoni multifunksional që është kthyer në konkurrentin numër 1 të Samsung dhe Apple.