Evoulucioni teknologjik i unazave.

Ky produkt nuk është i vetmi i këtij lloji, por është me të vërtetë mjaft i përsosur për tu përshtatur me teknologjinë e re si dhe për të gjithë ata që kanë nevojë për të gjitha përditësimet në një paketë vërtet tërheqëse.

Keni humbur ndonjëherë një tekst ose një mesazh në Facebook për shkak se nuk keni arritur të gjeni dot telefonin tuaj? Me RingRevolution kurrë nuk do të humbisni një thirrje, tekst, alarm apo pse jo edhe një tweet.

RingRevolution është cilësia më e lartë e teknologjisë të bizhuterive e përbërë nga çeliku si dhe është anti alergjike. Hijeshia e thjeshtë e kësaj unaze e bën të përshtatshme për tu përdorur nga të dyja gjinitë. Pjesa e jashtme e RingRevolution nuk është vetëm mjaft moderne por edhe e papërshkueshëm nga uji. Perfekte për klimat me lagështi.

Teknologji e saj Bluetooth 4.0 ju lejon të gjithmonë merrni informacionet më të reja në kohë reale. RingRevolution do tju ndihmoj të:

  • Shihni  thirrjet hyrëse dhe dalëse.
  • Shihni njoftimet për tekste dhe mesazhe E-Mail
  • Kontrolloni përditësime në kohë reale nga Facebook, Twitter, Whtasapp & Skype.
  • Kontrolloni telefonin tuaj pa e prekur atë
  • Kontrolloni muzikën në telefonin tuaj
  • Ndryshoni  profilin.
  • Kontrolloni orën