Google Home shton butonin “Privacy” në paisjen e tij

Spikerat inteligjent po vijnë!Për ata që kanë një Google Home, Google tani ka shtuar butonin Privacy që ju të bisedoni të qetë dhe Google Home të mos ju ndërpresë sa herë që ju flisni.Është shumë e lehtë ta vësh në përdorim këtë update të ri.Për të bërë këto ndryshime të duhet më shumë se një account.

Hap aplikacionin e Google Home në shtëpinë tuaj, kliko në ikonën e paisjes dhe më vonë në butonin e Menu në spikerin Home.

Kliko Settings dhe do të shohësh një link për përdorues të shumtë. Me këtë ndryshim të ri ju mund të kontrolloni mikrofonin e paisjes Google Home në shtëpinë tuaj me anë të celularit.