Idea shpall një paketë të re 4G që ofron 1GB Çdo ditë.

Idea Celular ka njoftuar nisjen e një plani të ri me kontratë që ofron të dhëna 1GB 4G çdo ditë për një muaj.
Plani i ri mund të aktivizohet në planet e kufizuara me qira me vlerë Rs 199 dhe më lart. Kompania është duke ofruar zbritje me qira në çdo plan për tre muajt e parë me vlerë prej zbritje duke filluar nga Rs 100 për Rs 300 në varësi të planit që ju kani zgjedhur për të. Përdoruesit mund të zgjedhin  për nënshkrimin e planit të ri deri në 30 prill 2017 në normë të zbritur.

Plani i ri me kontratë diskutuar më lartë është në dispozicion për Rs 300 e cila është duke u ofruar falas për të gjithë klientët me kontratë mbi planet e mësipërme Rs 499. Konsumatorët të cilët tashmë janë në planet me qira nga Rs 349 për Rs 498 mund të merrni këtë paketë të re në Rs 50 vetëm për të marrë të dhëna Rs 1GB çdo ditë për një muaj. “Kjo është një e parë e ofertës  se këtij lloji me një përfitim të tillë të madh në një bazë të madhe të konsumatorëve me kontratë në Indi. Paketa është projektuar qe te  nxisë përdorimin e të dhënave në mesin e konsumatorëve ekzistues dhe për të tërhequr më shumë konsumatorë me kontratë me rrjetin Idea, “shtoi z Sashi Shankar, Shefi Marketing për idenë shtuar Cellular.

Leave a Reply