Ja kompjuteri i duhur që i duhet një YouTuberi

Nëse je një YouTuber apo do thjesht që të kesh një kompjuter shumë të shpjetë për lojra kompjuterike ky është i duhuri.Ky është një kompjuter i prodhuar nga Lenovo ka gjithçka që ju duhet për një kompjuter të shpejtë.

Lenovo Ideacentre AIO Y910

Lenovo ka prodhuar një ndër kompjuterat më të shpejtë të tij.Ky kompjuter vjen edhe me një setup të plotë Gaming.Çdo paisje është prodhuar në një mënyrë shumë cilësore dhe të teknologjisë së fundit.