KlikR mundëson komandimin e çdo pajisje në shtëpi.

Nëse jeni të lodhur me menaxhimit telekomandave të shumta për pajisje të ndryshme në shtëpi duhet të njiheni patjetër me këtë pajisje të vogël të quajtur KlikR. Kjo teknologji e fundit vërtet që eshtë një zgjidhje e madhe. KlikR lejon që të kontrollohet çdo pajisje me anë të telefonit duke filluar që nga televizori e deri tek kondisioneri i shtëpisë suaj.
Duke e lidhur këtë pajisje me telefonin e zgjuar ajo është në gjendje të kontrolloj të gjitha pajisjet e shtëpisë,të jap komanda duke kontrolluar nëpërmjet zërit  si dhe të ulë zhurmat në sfond.

Për një kohë të kufizuar  KlikR  kushton 19,99$.