Mausi më i mirë në botë

Përveç laptopit të tij Surface, i cili përdorë sistemin operativ Windows 10 S, Microsoft prezantoi edhe Mausin e ri Arc Mouse, me dizajn të ri dhe në harmoni me linjat e pajisjes më të re të kompanisë.

Arc Mouse sipas Microsoft, është i lehtë dhe i gatshëm për udhëtim dhe i dizajnuar që t’i përshtatet përdorimit nga ana e shfrytëzuesit.

Arc Mouse aktualisht është në para-porosi në Amerikë me çmim prej 80 dollarësh.

(Herë të lexuara: 172)