Mooltipass Mini memorizon të gjitha fjalëkalimet.

Njihuni me Mooltipass Mini!

Mooltipass është një pajisje e cila mund të mbajë të sigurt të gjitha fjalëkalimet tuaja kudo që ndodheni.

Rrjetet sociale sa vjen e po shtohen më shumë kohët e fundit dhe përdoruesve do u duhet të memorizojnë llogaritë dhe fjalëkalimet  të reja.E gjitha kjo na çon të përjetojmë një ndjenjë pasigurie.

Mooltipass Mini është projektuar për të përmirësuar metodat ekzistuese të menaxhimit të fjalëkalimeve. Mini lidhet me çdo pajisje USB (telefon, tabletë, kompjuter, etj). Për të përdorur atë e gjith çka duhet bërë është vendosja e një karte të zgjuar. Pajisja mundëson aktivizimin e çdo llogarie vetëm me një trokitje e lehtë të shpejtë në tavolinë.

One Mini mund të ndahet nga përdorues të shumtë duke u identifikuar nga kartat e tyre personale.Karta e zgjuar po ashtu mund të punoj në pajisje të ndryshme.