Orët e zgjuara nga Google priten të vijnë në 2017.

Para këtij viti u përfol shume se Google do të kishte orën e saj të zgjuar të koduar Angelfish dhe Swordfish.

Sipas një postimi të Evan Blass ka sqaruar se marka e re orëve të zgjuara nga Google do të lëshohen në 2017 e do të jen të pajisura me Android 2.0

Angelfish mund të jëtë një orë me një pamje mjaft sportive ndërkohë që Swordfish do të vij në një version më të madh. Flitet gjithashtu se kjo pajisje do të mbërmaje edhe sistem GPS si dhe LTE.Nëse kjo pajisje do të përmbante të njëjtën cilësi  të telefonëve te zgjuar  Pixel si dhe tabletëve e laptopëve ChROME Os do të ishte një prodhim mjaft i suskseshëm.Por kjo gjë pritet të zbulohet në vitin e ardhshëm.