“Pasqyrë moj pasqyrë si mund të bëhem më i bukuri në botë”?

Pasqyra Hi është krijuar posaçërisht për të mbledhur informacione rreth gjëndjes së lëkurës suaj në cdo kohë. Në fakt e ashtëquajtura pasqyrë është një tabletë në madhësinë  (11 x 16.4 inç) e cila lundron në Android si dhe ka të montuar një kamera në krye. Është mjaft interesante fakti se mund të arrish të marrësh një informacion kaq të detajuar rreth gjëndjes së lekurës së fytyrës tëndë në kaq pak minuta. Ajo shqyrton lëkurën tuaj jep matriksa si dhe tregon se çfarë mund të behët për ta përmirsuar me shumë gjendjen e lëkurës.  Komunikimi me pasqyrën hi mund të bëhët nëpërmjet komandave të zërit apo nëpërmjet gjesteve

Objekti është mjaft mbresëlënës pasi që në pak minuta ju të merrni një raport shumë të detajuar te statusit te njollave të kuqe, njollave të errëta, rrudhave,qarqeve të errëta rreth syve, poreve, linjat e bukura dhe çehren e fytyres suaj. Në fund pajisja bën një përmbledhje në formë të një grafiku, dhe softuari ofron mësime për t’u kujdesur për lëkurën tuaj.

Kur është fjala për  privatësinë  kompania siguroi se, edhe pse ju duhet një emër përdoruesi me një adresë email të identifikoheni në llogarinë tuaj, kur keni nevojë për të bashkëvepruar me HiMirror”  ndërveprimi bëhet vetëm me njohjen e fytyrës,

Falë kamerës së montuar, ju mund të skanoni bukurinë “Beauty Box”, kështu që sistemi e di se çfarë lloj kujdesi duhet të  zbatohet për lëkurën, dhe mund të sigurojë reagime dhe mësime.“HiMirror” vjen në dy modele, modeli rregullt do të kushtojë 189 $ modeli tjetër do të vij  me një çmim prej 259$ .”Body Scale” do të jenë në dispozicion për 79$.