Pebble 2 ,ora e zgjuar për të apasionuarit pas palestrës.

Nëse ju pelqejne orët e zgjuara,ju mund të jeni të interesuar për të mësuar për Kickstarter,kjo e fundit ka njoftuar se ora e re e zgjuar Pebble 2 është gati për tu porositur.

Pebble 2  përvec matjes së rrahjeve të zemres, gjithashtu do të vijë me karakteristika të tjera për të gjithë ata që janë të apasjonuar pas stërvitjes dhe palestrës.

Kjo do të thotë që ora e zgjuar do të jetë në gjëndje për të numëruar numrin e hapave si dhe sasinë e kalorive që janë djegur.Por gjithashtu ajo ka edhe aftësinë për të zbuluar nëse ju jeni jashtë për një shëtitje të shkurtër.

Pebble 2 ,do të jetë në gjëndje për të  mbledhur të dhënat që ka ruajtur platforma shëndetësore në telefonin tuaj te zgjuar të tilla si Google Fit ose HealthKit Apple.

Pebble 2 , gjithashtu do të mund të shfaq njoftimet dhe alarme nga telefoni juaj.

Përveç Pebble 2 është shpallur  edhe një version akoma me i thjesht i cili mat rrahje të zemres, Pebble 2 SE . Të dyja  këto pajisje do të vijnë në nje cmim prej 129$.