Anshtosi ditor astrolog

Nëse shenja juaj e hënës është Kancer, ju jeni emocional nga natyra dhe zotëroni një kuptim të fortë të ndjenjave të të tjerëve, duke i bërë lidhjet e dashurisë që formoni të thella dhe të forta.

aspektet theksuese aspektet theksuese janë ato që theksojnë ose përafrojnë dy energji planetare me njëra-tjetrën. horoskopi sot shqip bashkimi (0 gradë)… thuhet se dy planetë në të njëjtën pikë në zodiak ditor janë në bashkime. natyrat e tyre janë shkrirë ose përzier në një op ..pozicion (180 gradë)… dy planetë në anët e kundërta të zodiakut. energjitë janë në përputhje me njëra-tjetrën. ato mund të tërhiqen së bashku sot ose të ndahen, varësisht nga natyra e planetëve të përfshirë.

shenja femërore këto janë shenja të Demit, Kancerit, Virgjëreshës, Akrepit, Bricjapit dhe Peshqve. horoskopi 6 shenjat e mbetura të zodiakut janë shenja mashkullore. Shenjat femërore referohen gjithashtu si shenja “negative” ose “pranuese”.

shenjat e zjarrit dhe horoskopi këto janë shenjat e Dashit sot

kuadrantët janë 4 “kuadrantë” në një tabelë, dhe secili fillon në majën e shtëpive të para, të katërt, të shtatë dhe të dhjetë. (lexoni për theksimin e hemisferës).

retrograd një ditor planet konsiderohet “retrograd” kur duket se po lëviz mbrapsht. si “retrograd” dhe “direkt” janë terma të përdorur në astrologji për të përshkruar drejtimin e lëvizjes planetare në lidhje me Tokën. vini re se planetët në të vërtetë nuk sot lëvizin prapa. Sidoqoftë, ato paraqiten (nga perspektiva jonë në Tokë) për të mbështetur për periudha kohore. Dielli dhe Hëna kurrë nuk janë horoskopi prapa. .

Aspektet e buta zakonisht konsiderohen si aspektet sekstile dhe trine, dhe gjithashtu referohen si aspekte

Luanit dhe Shigjetarit.

shenja fikse këto janë shenja të Demit, Luanit, Akrepit dhe Ujorit.

Kanceret e tjerë ju kuptojnë, dhe për këtë arsye bëjnë partnerë të shkëlqyeshëm, ashtu si Peshqit e ndjeshëm dhe ditor Akrepët e pasionuar thellësisht.

Shihni horoskopin tuaj të plotë të horoskopi dashurisë ndaj Kancerit për vitin 2019

Hëna Hyni në Luan
Nëse jeni një Luan hënor, ndiqni atë (dhe kë) që dëshironi. Ju rrallë kaloni një mundësi për të takuar potencialisht bashkëshortin sot tuaj. Si një optimist i përjetshëm, ju jeni gjithmonë të gatshëm

Shenjë hëne në Ujor
Hënat Ujore intelektuale dhe të pavarura e duan lirinë e tyre. Ju jeni gjithashtu perceptues dhe logjik. Ju rrallë kapeni duke jetuar në një botë fantazie kur bëhet fjalë për dashurinë. Jeni më në përputhje me një Binjak komunikues, një Peshore horoskopi ekstroverte, ose një tjetër Ujor.

Shihni horoskopin tuaj të plotë të dashurisë Ujori për vitin 2019

Hëna Hyni te Peshqit
Të qetë dhe të butë, hënat e Peshqve u pëlqen të ndërtojnë një marrëdhënie intime bazuar në trust. Ju mund të jeni dëshirëpushues dhe disi mbresëlënës. Një Kancer dashamirës, i ditor ndjeshëm, Akrep intensiv, ose një Peshq tjetër krijues të bën përshtypjen më pozitive tek ty.
Disa muaj më parë, e gjeta veten plotësisht të mbingarkuar me një projekt shkrimi, të cilin do të pranoja horoskopi sot ta merrja. Ndjekja do të thoshte përmbushja e një qëllimi të madh personal, por kur u ula para kompjuterit tim, nuk mund të përqendrohesha, dhe u mbush me ankth dhe vetëbesim. Po

të provoni përsëri, edhe nëse marrëdhënia juaj e fundit ishte një dështim epik. Një Dash agresiv, Shigjetari entuziast, ose një tjetër Luan i dashur për në qendër të ditor vëmendjes ju mban zjarrin të ndezur.

Shihni horoskopin tuaj të plotë të dashurisë së Luanit për vitin 2019