Apple

MacBook Air, do të lançohet në 27 tetor.

Pak nga pak po afrohemi në javën e tretë të tetorit dhe të gjithë fansat e Apple po presin lançimin e Apple MacBook. Megjithatë kjo nuk duhet të jetë një shqetësim që këtej e tutje sepse ne tani kemi një datë paraprake.Sipas Recode, ata kanë dëgjuar nga burimet e tyre se Apple është duke planifikuar një ngjarje për 27 tetor, …

Lexo me tepër

MacBook Pro do të ketë edhe butona me touch

MacBook më në fund pas kaq kohësh do të vijë më një përditësim të ri, megjithëse ndoshta jo këtë vit. Apple po planifikon ti riorganizojë laptopët e saj MacBook Pro, të cilët do të jenë më të hollë, përfshijnë grafikë më të gjërë, kanë një ndjesor identifikimi me anë të gjurmëve të gishtërinjve si dhe kanë një shirit më touch …

Lexo me tepër

Apple ka pajisur me iPad 32,000 studentë

Apple në 2014 iu bashkua nismës së Barak Obamës për një program sipas të cilit do të ndërtoheshin 114 shkolla në 29 shtete të ndryshme duke përfshirë edhe pajisjen me MacBook dhe iPad për mësuesit, një televizion Apple për çdo klasë si dhe një iPad për çdo student. Kanë kaluar dy vite nga fillimi i projektit dhe rreth 32,145 studentë …

Lexo me tepër

Ora e ardhshme e Apple do të masë të dhënat tuaja shëndetsore

Apple duket se nuk do e kufizojë biznesin e saj të sahatëve vetëm tek Apple Watch, pasi ajo po e zgjeron prodhimin e saj në një linë të re produktesh të dizenjuara për ti shërbyer shëndetit të njerëzve. Sipas raporteve të fundit nga Patently Apple, ora e re Apple mund të jetë një matës i ritmit të zemrës duke e shtyrë …

Lexo me tepër

Risitë që solli Apple tek televizori i ri

Gjatë eventit të zhvilluar dje, Apple nuk prezantoi vetëm telefona të rinj dhe tablet. Kompania prezantoi gjithashtu edhe një televizor të ri. Apple TV I ri vjen me një pult që ka një ekran me prekje. Me anë të kësaj pajisjeje mund të kontrolloni televizorin në distance. Pajisja ka të integruar asistentin virtual Siri, kështu ju mund të flisni me …

Lexo me tepër

Si të kthesh celularin tënd në një kompjuter të vitit 1984

Pas daljes në treg të modelit në miniaturë të kompjuterit Macintosh, për orën Apple, tani ka dalë edhe një model për iPhone.Për ta veshur iPhonin tuaj 6 ose 7 me këtë kompjuter kaq të vjetër, eshtë shumë e thjeshtë. Ti thjesht duhet ta vendosësh brenda në ekranin e kompjuterit i cili është dizenjuar nga një kompani e quajtur Hello e …

Lexo me tepër

Macbooku i ri i Apple ka një touchscreen me emoji

Macbooku i ri Pro ka një zonë me prekje me disa emoj, është më i hollë. Në pjesën me prekje ti mund të kontrollosh çdo gjë si emojit, dritën e monitorit dhe gjithashtu ti mund të ndrzshosh opsionet që ke në pjesën me prekje duke i kapur ato me maus nga kompjuteri ne touchbarin sipër tastierës. Gjithashtu Macbook Pro tani …

Lexo me tepër

Ja si është një Macbook i vërtetë?

Ky është laptopi i ri i Apple. Seritë e Macbook vazhdojnë të na impresionojnë.Ky Macbook ka një ndër teknologjitë më të fundit të laptopëve.Në këtë laptop nuk ekziston një tastierë me butona . Tani ato janë zëvëndësuar me një fushë të re dizajni me prekje.Ky Macbook me këtë tastierë posedon një teknologji shumë të modernizuar nga ana e Apple. Duket …

Lexo me tepër

Ndryshimet më të fundit në iPhone 12

Me se duket iPhone 12 do të ketë ndryshime drastike.iPhone 12 tani do të ketë një logo që shndrit dhe një ekran shumë të vogël poshtë logos që do të tregojë logot e programeve që ju dëshironi ti hapni menjëherë duke klikuar ekranin e vogël me prekje.Ekrani do të tregojë edhe ndodhitë më të fundit , programet në të cilët ju …

Lexo me tepër

Celularët Apple tani do kenë teknologjinë më të fundit të karikimit Wireless

Apple mesaduket do që në celularët e ardhshëm të përfshijë një mënyrë të re të karikimit Wireless në një distancë më të madhe se ajo e zakonshme.Kjo mënyrë e re tenton të karikojë celularin tuaj përmes frekuencave.Çdo paisje do të jetë e pajisur me një antenë të vogël që do të përthithë frekuencat që do të përqojnë elektricitet. Edhe iPhone …

Lexo me tepër