MacBook Air, do të lançohet në 27 tetor.

Pak nga pak po afrohemi në javën e tretë të tetorit dhe të gjithë fansat e Apple po presin lançimin e Apple MacBook. Megjithatë kjo nuk duhet të jetë një shqetësim që këtej e tutje sepse ne tani kemi një datë paraprake.Sipas Recode, ata kanë dëgjuar nga burimet e tyre se Apple është duke planifikuar një ngjarje për 27 tetor, në të cilën do të shpallet të MacBooks i ri.

Data nuk është dhënë zyrtarisht nga Apple. Ajo çka thuhet tjetër është se këto laptopë të rinj  do të shfaqin  një touchpanel OLED në vend të çelësave funksional.

Apple mund të jetë duke i rinovuar portet e vjetra të USB në favor të USB-C. Thashethemet janë gjithashtu duke pretenduar se të gjithë janë në kërkim në një MacBook Air 13-inç  por modeli 11-inch është e thënë të jetë i paprekur.