Ndryshimet më të fundit në iPhone 12

Me se duket iPhone 12 do të ketë ndryshime drastike.iPhone 12 tani do të ketë një logo që shndrit dhe një ekran shumë të vogël poshtë logos që do të tregojë logot e programeve që ju dëshironi ti hapni menjëherë duke klikuar ekranin e vogël me prekje.Ekrani do të tregojë edhe ndodhitë më të fundit , programet në të cilët ju vijnë mesazhe etj.Për fat të mirë iPhone 12 do të vazhdojë të ketë ende ekranin pa asnjë buton si gjithmonë.Thuhet që iPhone 12 do të jetë shumë i vështirë të gjendet deri vitin tjetër. Për më shumë ndiqni videon.