Lojrat më të mira të 2017 për iPhone

Do të duheshin miliona vite për të luajtur çdo lojë në App Store.App Store është i mbushur me aplikacione që do të mbajnë gishtat tuaj në lëvizje.Ju do të hargjonit një kohë të gjatë për të konrolluar se cila lojë është më e bukura kështu në listën e mëposhtme janë 5 lojrat më të bukura për 2017 deri tani.

1.Edge

Në Edge ti ke nën kontroll një kub që duhet ta drejtoni drejt finishit.

2.Highway runners

Në këtë lojë gjithçka është të garosh dhe të fiosh para.

3.Touchgrind Skate 2

Kjo lojë me grafike 3D ju vë në provë që të kryeni disa nivele ku ti nisën një skejtbord.

4.Snakebird

Kjo lojë është një vazhdim i lojës së ngjashme me lojën e famshme snake por me grafike moderne dhe shumë më argëtuese.

5.Assassin’s Creed Identity

Nuk duhet të harrojmë edhe një ndër lojrat që vazhdon tani me grafike 3D edhe në celular.