Tani Google Maps do t’ju gjejë vendin ku keni parkuar makinën tuaj

Google Maps tani mund të zbulojë për ju nëse parkimi i makinës tuaj është i vështirë apo jo me anë vështrimit online të trafikut.Por gjithashtu Google Maps do të mbajë mend për ju, vendin ku e keni parkuar makinën.Në përdoruesit e Android ti duhet të klikosh pikën bluhe që shfaqet në ekran dhe të klikosh “Save your parking”.

Dhe një shgjetë do të tregojë vendodhjen e parkimit të makinës.Gjithashtu do të dalë një mesazh që të njëfton të pagush biletën e parkimit.Në përdoruesit IOS ti nuk ke nevojë të klikosh pikën bluhe por në qoftë se makina juaj është e lidhur me Bluetooth me celularin tuaj, menjëherë sa telefoni juaj do të shkëputet nga makina, vendodhja do të ruhet automatikisht në celularin tuaj.Nëse jeni larg makinës tuaj Google Maps do të tregojë rrugën më të shkurtër drejt makinës tuaj.