Whatsapp has probleme

Mbrëmjen e djeshme të gjithë përdoruesit nuk kanë mundur të përdorin dot Whatsapp. Kjo ka bërë që njerëzit të mos munden të dërgojnë apo të marrin  mesazhe nga shokët e tyre në Whatsapp.Rreth 2000 raportime nkanë shkuar tek sajti zyrtar i Whatsapp vetëm oret e fundit dhe të gjithë ankoheshin sepse nuk . Nuk dihet ende shkaku, shtrirja dhe kohëzgjatja e këtij defekti.Sot ende shumë përdorues nuk kanë akses në këtë aplikacion.

Check Also

Nintendo lançon 2DS XL Portable

Nintendo ka lançuar një portable të ri të quajtur 3DS XL.Ndryshe nga 2DS, Nitendo 2DS …