WhatsApp përditëson aplikacionin për iOS.

Jo më larg se ky muaj WhatsApp lëshuar një përditësim për aplikacionin e saj nëAndroid.Kjo gjë lejoji përdoruesit të rregullojnë fotot dhe videot e tyre me më shumë  vizatimet qesharake apo mesazhe, një tipar ky i cili është huazuar nga karakteristikat e Snapchat.

Lajm i mirë është se në qoftë se jeni një përdorues iOS, përditësimi më në fund ka bërë rrugën e saj mbi platformën tuaj dy javë pas lirimit të saj Android.Karakteristikat e sjellë në iOS është shumë e njëjtë si Android, kështu që nëse keni përdorur atë, atëherë asgjë nuk ka ndryshuar. Për ata që janë duke e zbuluar për herë të parë, “Tani ju mund të vizatoni ose të shtoni tekstin dhe emojis për fotot dhe videot.Ju mund të zgjidhni një madhësi furçe ose stilin e shkronjave si dhe të përzgjedhni ngjyra.

Ashtu si kemi thënë, këto janë të ngjashme me tiparet e ofruara nga Snapchat. Është vërtetë mjaft interesante për të parë se Facebook ka filluar të integroi karakteristika të Snapchat-it në të gjithë produktet e tij, të tilla si Messenger, Instagram, dhe tani WhatsApp. Ju mund të merrni përditësimin e fundit të iOS në iTunes App Store.