“Makina fluturuese” nga Google

Google po bën përmirësime të mëdha me teknologjinë e tij që nga makinat që ecin vetë e deri në mjetet fluturuese.Tani Google ka një super projekt të ri:Makinën fluturuese.

Përfaqësuesi i Google Larry Page ka nxjerrur në dritë një projektin e ri Kitty Hawk Flyer, një mjet fluturues i clili është i aftë të mbajë një person dhe të shkojë deri në 5 metër lartësi.Ky mjet duket si një dron gjigant me një pilot të ulur në të. Për t’a nisur këtë mjet ty nuk të nevojitet ndonjë leje piloti dhe është një mjet shumë i lehtë për tu nisur.