Një ëndërr për të pushtuar qiejt është bërë realitet

Areomobil ka testuar makinën e saj fluturuese dhe vëzhguesit thonë që ishte një ndër gjërat më të bukura që kishin parë. Kjo makinë e teknologjisë së fundit në të ardhme do të pushtojë qiejt me shpejtësinë dhe stabilizitetin e saj për të fluturuar.Kjo makinë mbi 1 000 000 $ kërkon vetëm një areoport dhe një liçensë piloti për tu vënë në punë.

Kjo makinë ka një dizajn shumë luksoz dhe teknologjinë më të fundit të fluturimeve. Kjo makinë ka edhe shumë rivalë të tjerë por asnjëra nuk krahasohet me të. Gjithashtu kjo makinë mund të dërgojë pasagjerët e saj edhe deri në 200 metër për orë shpejtësi.