Cfare e ben te ndodhe horoskopi atje

jat e ajrit gjithashtu kërkojnë liri

ye. Citrina mund të ndihmojë në hapjen e syrit tuaj të tretë dhe t’i japë imagjinatës tuaj një kanal të hapur për të marrë mendime jashtë kutisë. Për atë arsye, ky kristal është veçanërisht i dobishëm për njerëzit që punojnë në fusha krijuese.

Si ta përdorni: Mbajeni kristalin dhe

jithçka ka ndodhur. Horoskopi shqip Përdorni Krokodili astrologjia kohën e tashme. Përsëri, ideja është të mësohemi të flasim sikur ato ëndrra të kenë ndodhur tashmë.

Keni një copë “bizhuteri qëllimi”.
Një bizhuteri mund të shërbejë si një hajmali e fuqishme për t’ju mbajtur të përqendruar në qëllimin tuaj.

Vendosni një kujtesë në telefonin tuaj.
Një herë në ditë, për një minutë

vendosni qëllimet tuaja. Merr fryme thelle. Gazetoni qëllimet tuaja ose shkruani një listë të shpejtë për të bërë. Pastaj, bëhu gati që e gjitha të realizohet. Bëni këtë çdo ditë ose javore – kjo varet vërtet ng

të gjerë të lëvizjes në mënyrë që të shprehin idetë dhe individualitetin e tyre. Ju kurrë nuk mund të përmbajë një shenjë të ajrit!

Elementi i Ajrit është i shkëputur nga përvoja e menjëhershme e jetës së përditshme – duke mos e

madhe, e shkëlqyer, e suksesshme, e mbushur me dashuri, magjike të ishte vetëm një mendim larg? Mund të jetë, veçanërisht nëse zgjidhni kohën (dhe mënyrën) e duhur për ta bërë atë.

Ditën tjetër shkova në një ngjarje, të sponsorizuar nga një kompani argjendarie, me hipnoterapisten e ftuar

igurohuni që të keni mjaft horoskopin material rezervë që vërteton veprimet tuaja. Për shembull, nëse dikush verbalisht bie dakord për diçka, ndiqni me një email për t’u siguruar që ka një shteg letre dhe që të dy jeni në të njëjtën faqe.

Nëse jeni një sipërmarrës duke filluar biznesin tuaj të ëndrrave ose keni qenë vazhdimisht të

Shauna Cummins. Pjesëmarrësve u tha që të mbyllnin sytë

prekur kurrë atë – por që rrjedh gjithmonë

dhëniet tuaja. Këtë javë mund të hasni dikë të ri që do të dëshironi ta ndiqni më tej si mik. Mesjava kur dielli aspekton Neptunin, kjo do të jetë koha më e mirë për një takim, Akrepi. Gjatë fundjavës, ju dhe një person tjetër mund të krijoni një ide prej një milion dollarësh që mund të përfitojë nga ju të dy.

Shihni horoskopin tuaj të plotë javor të Akrepit.

rreth tij. Kjo shkëputje i jep ajrit aftësinë e saj dalluese për të qenë objektiv dhe për të përdorur dhuratat e saj për të përfituar shumë.

Për ironi të fatit,

j alfabeti të ri dhe te kemi informacione mbi horoskopin. Ne duhet të mësojmë se si t’i bashkojmë ato në fjalë, fraza dhe fjali. Dhe kur mund të shohim një tabelë të lindjeve dhe të shohim

ë të madhe ose hapësirë ​​bashkëpunimi ku ka shumë energji përreth.

Ky kristal është gjithashtu veçanërisht i rëndësishëm për sipërmarrësit, pasi mban xhuxhinë e mirë kur filloni diçka të re. Këshillë pro: Kombinoje atë me citrinë për të pastruar çdo bllokim në lidhje me financat.

Si ta përdorni: Një pllakë karikimi

shumë fjali që bashkohen së bashku, atëherë ne kemi filluar të kuptojmë atë tabelë të lindjeve si një e tërë.

I guximshëm dhe i fortë, ashtu si Dashi, destinacioni ideal duhet të jetë. Por nuk ka shqetësime pasi këta vendas përqafojnë udhëtimet me shumë entuziazëm dhe nuk horoskopi kanë nevojë për

jithçka ka ndodhur. Përdorni kohën e tashme. Përsëri, ideja është të mësohemi të flasim sikur ato ëndrra të kenë ndodhur tashmë.

Keni një copë “bizhuteri qëllimi”.
Një bizhuteri mund të shërbejë si një hajmali e fuqishme për t’ju mbajtur të përqendruar në qëllimin tuaj.

Vendosni një kujtesë në telefonin tuaj.
Një herë në ditë, për një minutë

shumë bindës.

Megjithatë

megjithëse elementi i Ajrit ka pak emocione ose ndjeshmëri, ai është