Acer lançon Chroomebook 15 me një çmim mjaft të arsyeshëm.

Acer ka patur një partneritet me Chromebook për disa vjet e tashmë kompania ka lëshuar një produkt të ri ofron specifika mjaf të mira. Acer Chromebook i ri 15 CB3-532-C47C vjen me një ekran 15 inç dhe rezolucion 1,366 × 768. Kjo sigurisht është një avantazh i madh dhe nuk do donit të dëgjoni se sa kushton.

Acer Chromebook 15 CB3-532-C47C i ri është mundësuar nga një procesor Intel Celeron N3060 dualcore shoqëruar me 2GB RAM dhe 16GB e hapësirës. Ky është një Chromebook në fund të fundit, nuk presin më shumë për performancën dhe magazinimit.

Të gjithë përdoruesit dotë marrin gjithashtu 100GB e magazinimit falas të Google Drive dhe ka një ndërtuar një lexues SDl në tabletë.Të përfshira po ashtu janë dhe mundësi si Wi-Fi, Bluetooth 4.2, port HDMI dhe dy USB 3.0 .

Kompania gjithashtu premton një jetëgjatsi prej 12 orësh të baterisë. Acer ri 15 inç Chromebook është në gjendje për tu blerë për vetëm $ 199 nga Walmart dhe shitësit e tjerë.