Maingear Axess HD Gamer: Core i7, GeForce 9800 GT dyshe dhe Phantom Lapboard

“Maingear” ka bërë të ditur një kompjuter personal të ri, që nuk e vendosë dot nëse është për lojtarët apo për entuziastët HTPC (teatri shtëpiak në kompjuterin personal).
“Maingear Axess HD Gamer” ka paraqitjen e tij në dhomën tuaj të ndenjjes, dhe përdor një kasë alumini me profil të ulët; sidoqoftë brenda tij ndodhet një procesor Intel Core i7, deri në 12GB memorie DD3 dhe karta grafike NVIDIA GeForce 9800 GT të dyfishtë në konfigurim SLI.

“Axess HD Gamer” është gjithashtu sistemi i parë që vjen me “Phantom Lapboard” (një kombinim i një tastiere dhe miu laser pa fije dhe një sipërfaqeje të sertë që mundëson të punoni apo luani nga divani juaj).

Specifikat e tjera përfshijnë një fole Blu-ray, audio 8 kanalesh me para amplifikim, dalje audio digjitale S/PDIF dhe Vista Home Premium me qendrën mediatike të saj me ndërveprimin e përdoruesit. Magazinimi është mirësjellja e dy foleve SATA 3.5 inç, duke ofruar deri në 2TB hapësirë, ose alternativja e binjakëve SSD.

Në balloren e saj është një ekran i vogël për informacionin e statusit – duke përfshirë këngën apo artistin për muzikën, ose titullin alternativ të filmit – plus një lexues shumë formatesh kartash memorieje. Lidhja përfshin DVI-D, VGA, HDMI dhe element dalës, plus kartë rrjeti të dyfishtë gigabit, tetë porta USB 2.0, dy porta 6-kunjash FireWire dhe eSATA.

Mos u çudisni, asgjë nga këto nuk kushton lirë. Gama “Maingear Axess HD Gamer” fillon nga 1,799$, por prisni të paguani shumë më tepër se aq për llojin e sistemit maksimal që kompania flet këtu.

Leave a Reply