Çpaketime

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen rrugën e saj edhe drejt tregut Helen! Pajisja u dërgua nga kompania Alcetel edhe tek faqja e njohur Myphone.gr ndaj dhe kjo e fundit ka përgatitur një prezantim, ashtu siç i ka hije… Alcatel 3v nuk ka për qellim të kthehet në “luftanijen” e kompanisë, ndaj edhe pjesa …

Lexo me tepër