Disa analogji ndaj Horoskopit

Cila është historia prapa horoskopi shqip?
Fjala “horoskop” vjen nga fjala greke “horoskopos”, që fjalë për fjalë do të thotë “një vështrim në orët”. Astrologët d të jetë poetik, romantik ose artistik dhe ai mund ta pranojë lehtësisht partnerin e tij romantik për atë që është ai / ajo. Një burrë tjetër me Neptun katror të Venusit mund të ketë cilësi të ngjashme dhe mund të ketë një dëshirë të fortë për të pranuar partnerin e tij verbërisht, por ta bësh këtë nux rrethin me 2. Aty qëndron e hershëm në Babiloninë e lashtë i bazuan parashikimet e tyre në lëvizjen e planetëve, të cilat në atë kohë mendohej se përfaqësonin veprimtarinë e pesë perëndive të tyre – Marduk që përfaqësonte Jupiterin, Ishtar përfaqësonte Venusin,

shenjave tuaja të tjera (dhe po, keni edhe më shumë), astrologët do të duhet të dinë më shumë sesa thjesht ditëlindjen tuaj .

Për të shkruar horoskopin më të thelluar të mundshëm, astrologët kërkojnë datën, kohën dhe vendndodhjen e

plotësisht “miqësinë” e tyre.

Shprehja e trinës është shumë e natyrshme dhe automatike, ndërsa energjitë e krijuara me sextile horoskopi janë gjëra që mund të tërhiqen nëse është e nevojshme. Me trinat, energjitë priren

Retrogrades Mercury në 2019

Cilat janë aspektet planetare?
Teoria e hollësishme e aspekteve planetare është mjaft komplekse, por me pak fjalë, kur ekziston një lidhje midis planetëve që shoqërohen në një farë mase në zodiak, ato referohen si “aspekte”.

Kur planetët zënë të njëjtën shkallë të shenjave të ndryshme në një tabelë, ata kanë një lidhje që i referohet horoskopi si harmonike ose sfiduese, në varësi të shenjave të përfshira ose numrit të gradave që ndajnë planetët.

të rrjedhin natyrshëm në kanale konstruktive, dhe me seksi, kërkohet një përpjekje e vetëdijshme për t’i shtyrë energjitë në kanale konstruktive.

Dallimi midis kundërshtimeve dhe shesheve: Sheshet kr

lindjes tuaj. Kur i kemi këto informacione, ne jemi në gjendje të vendosim shenjën tuaj të diellit në shtëpinë horoskopi e parë të një diagrami astrologjik, pastaj të ndjekim shenjat në mënyrë që secila sht

jetën e tyre zakonisht përmes marrëdhënieve, mendjemprehtë, ata kërkojnë kuptim në jetë, të prirur për të projektuar

Analogji Horoskopi

opozita”, e cila është 180 gradë dhe konsiderohet një aspekt shumë sfidues; “sheshi”, i cili është 90 gradë dhe përfaqëson kryesisht energji kontradiktore; dhe “trina”, e cila është 120 gradë dhe konsiderohet të jetë një lidhje e lehtë dhe e dobishme.

A ndikojnë aspektet planetare në shenja në të njëjtën mënyrë?

Kur bëhet fjalë për astrologjinë, asgjë

më shumë sesa ne. Kjo sepse aspektet e afërta janë shumë subjektive dhe të zakonshme. Ata janë aq shumë një pjesë e jona sa mund të mos i kushtojmë shumë vëmendje dinamikës së personalitetit

zonë, kështu që në përgjithësi, njerëzit me këtë aspekt në grafikun e tyre mund të kenë probleme me të tjerët që horoskopi u pengojnë, kështu që mësimi në jetën e tyre mund të jetë të përballen me sfida ballë për ballë dhe të jenë të gatshëm të kapërcejnë pengesa për të marrë atë që duan.

Pra, a ndikon ky aspekt në një Dash natyrshëm kokëfortë ndryshe nga një Kancer më introvert, i ndjeshëm? Absolutisht! Ne mund të shohim

që ato përfaqësojnë. Me përvojë dhe vetëdije të shtuar (si dhe reagime nga të tjerët), ne vijmë më shumë në kontakt me këto aspekte instiktive të personaliteteve tona. Sigurisht, astrologjia mund të na ndihmojë të kuptojmë më mirë këto dinamika.

Si studentë të astrologjisë, pasi të kemi arritur në pikën ku i kemi “provuar” vetes që astrologjia funksionon, horoskopi ushtrimi i mëposhtëm mund të jetë jashtëzakonisht i dobishëm dhe depërtues. Ndaloni të mendoni për

nuk prek asnjë dy individë në të njëjtën mënyrë të saktë. Aspektet planetare kanë efekte të ndryshme në përgjithësi, dhe ndërsa ne i zbatojmë këto në shenjat e diellit të njerëzve, aspektet ndikojnë në secilën shenjë ndryshe.

cilësi mbi të tjerët, të pa përqendruar, aftësi më të madhe për objektivitet, kërkojnë rritje përmes marrëdhënieve.