Call of Duty: Infinite Warfare loja me versionin më të ri.

Sony ofron shërbime mjaft të mira të lojrave online.Call of Duty: Infinite Warfare’s beta është tani në dispozicion në PlayStation 4 për këdo që porosit  të plotë të lojën. Loja më e mirë e vjeshtës është tani si pjesë e një testi para lançimi

Zhvilluesi i Infinity Ward do të nisë lançimin në 4 Nëntor për PS4, Xbox dhe PC. Por para kësaj, studio dhe Activision do të veprojnë me këtë lojë në beta, i cili teston qëndrueshmërinë e performancës të lojës në një rrjet,  me 17 tetor.

Faza e testimit do të kthehet edhe një herë për të dy PS4 dhe Xbox One (por jo nëPC) më 21 tetor para se faza e testimit të përfundoj 24 tetor. Nëse ju doni të merrni atë në beta, ju do të duhet për ta porositur lojën nga një shitës me pakicë ose që ta merrni  përmes PlayStation Store. Pasi ta keni bërë këtë, ju duhet të merrni një kod, dhe ju mund të shkoni në thirrjen zyrtare të internetit Duty në mënyrë që tju shpengojë për qasjen në provë.