Ç’do të thotë shenja jo-qen në baterinë e Samsung Galaxy S8?

Tani që Samsung Galaxy S8 do të dalë treg në të gjithë botën në ditët  në vijim , shumë persona persona kanë filluar të bëjnë testet e rezistencës. Një youtuber i njohur i quajtur “What’s inside?” ka bërë një test në Samsung Galaxy S8 dhe ka zbuluar një shenjë që nuk lejonte që qeni t’i afrohet celulari.

Kjo ndoshta sepse bateria mund të shpërthejë nga kafshimet e qenit. Por gjatë eksperimentit bateria nuk shpërtheu. Ndoshta këtë herë Samsung ka zhvilluar cilësinë e baterive si pasoje e incidenteve të shumta ku celularët e sapoblerë Samsung kanë marrur flakë. Nuk dihet ende se çfarë tregon kjo shenjë dhe pritet një shpjegim nga Samsung.