Çmimet më të lira për Samsung Galaxy S8

Samsungu i ri Galaxy S8 është njohur si një ndër celularët më të mirë.Samsung Galaxy S8 ka filluar të blihet që muajin e kaluar, dhe nëse ke mundur ta gjesh me një çmim të lirë ti do ta kishe një tani!Nëse ti ke porositur një Samsung Galaxy S8 apo një S8 Plus , këtu do të gjesh çmimet më të lira që ekzistojnë për këtë celular.Kompania e parë në të cilën mund ta blini Samsungun tuaj është O2.Ju mund ta blini atë me këste për 24 muaj nga 32 paund, e cila sjell në një çmim total prej 980 paundnjë tjetër kompani që e shet këtë celular me një çmim shumë të lirë është Vodafone.Megjithëse O2 e shet me një çmim më të lirë Vodafone e shet me këste por 46 paund çdo muaj për 24 muaj. Çmimi total shkon deri në 1000 paund.Mes këtyre kompanive është edhe Three, e cila e shet Samsung Galaxy S8 për 40 paund çdo muaj.Me një çmim total prej 1000 paund.Gjithashtu edhe EE ka vendosur të bëjë një marrveshje goxha të favorshme për përdoruesin.Megjithëse celularin e shet për 50 paund çdo muaj , EE ju hep 20 GB internet falas për çdo muaj, 6 muaj Apple Music dhe 500 MB roming.