Filluan problemet e Samsung Galaxy S8

Pas problemit me ” ekranin e kuq “, Samsung Galaxy S8, i doli edhe një problem tjetër, ai i karikuesit. Shumë përdorues kanë paraqitur probleme në celularin e tyre Samsung.Shpesh probleme me batërinë dhe tani me karikimin.Samsung kur është munduar të krijojë baterinë e tij që nuk merr flakë, mesaduket ka shtuar disa probleme të tjera.Sipas raportimeve, kur telefoni vendoset në këllëfin për karikim Wireless, telefoni karikohet shumë ngadalë ose nuk karikohet aspak.Thuhet që Samsung do të vazhdojë ta testojë në vazhdim por akoma nuk e ka gjetur zgjidhjen e këtij problemi.