HTC sjell Hero-in, fytyrë e re për Android-in

Siç pritej, HTC ka publikuar detajet e telefonit të ri Android, Hero-i i shumë pritur.

Është telefoni i parë Android që sup6rton Flash (softueri i Adobe për animacionet dhe aplikacionetnë ueb).

Disa nga detajet e këtij aparati janë: kamera 5 megapixel me vetëfokusim; AGPS; busull dixhitale; sensor graviteti; vend për kufje 3.5mm dhe një buton i kushtuar vetëm kërkimit.

Në brendësi ka kapacitet ruajtës 512 MB, plus foleja për kartë microSD, 288 MB RAM dhe procesor 528 MHz Qualcomm.

Hero-i ka një teknologji të re softuer që quhet “Sense” (ndjesi) që veç bukurisë së pamjes së parë inovative sjell një integrim të thellë me kapacitetet e brendshme të aparatit.

Veç të tjerave HTC Hero sjell një integrim më të thellë me rrjetet sociale si Facebook.

Hero-i pritet të dalë në treg në Evropë në fund të verës.