Kamera e re GoPro

Go Pro ka hedhur në treg  sot një kamera me rezulocion 5.2K, të quajtur GoPro Fusion.

“Fusion është pajisja kryesore për foto dhe video. Pajisja mund të xhiroj video 5.2K dhe të shkrep foto të mrekullueshme,” ka deklaruar Jess Foley nga GoPro.

“Falë Fusion, përdoruesit tanë mund të kapin momente në të gjitha drejtimet dhe më pas të zgjedhin kompozicionin që dëshirojnë. Kjo quhet kornizimi OverCapture.” – tregon Foley.

Për më shumë, mund ta shihni Fusion në aksion përmes videos së mëposhtme.

Check Also

Nintendo lançon 2DS XL Portable

Nintendo ka lançuar një portable të ri të quajtur 3DS XL.Ndryshe nga 2DS, Nitendo 2DS …