Ky është celulari më i sigurt në botë

Ky celular është një mjet që i drejtohet sipërmarrësve, menaxherëve dhe milionerëve, që duan të kenë një celular që me të vërtetë është një mburojë kibernetike.

Ka një memorie prej 128 GB, ku mund të arkivoni informacione që doni të mbani larg të tjerëve.“Nuk pranojmë që të jetë çmimi ai që të përcaktojë cilën teknologji të përdorim.

Me “Solarin” kemi thyer rregullat “, ka thënë Moshe Hogeg, presidenti i “Sirin Labs”. Ky është celulari i quajtur “Solarin”, një prej smartphone Android që premton se është super i sigurt dhe që nuk mund të thyhet aspak nga sulmet kibernetike.